Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρία, είναι πλήρως δεσμευμένη να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών του παρόντος ιστότοπου, σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών.
Για τον παρών ιστότοπο, έχουμε λάβει μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουμε τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε το βιομηχανικά τυποποιημένο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (SSL), προκειμένου να κρυπτογραφήσουμε τις προσωπικές σας διαβιβασθείσες πληροφορίες.
Σας βεβαιώνουμε ότι χρησιμοποιούμε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων υπηρεσιών, όπως την εκτέλεση παραγγελιών και τη διευκόλυνση της διαχείρισης του ιστότοπου.
Οι προσωπικές πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους επισκέπτες / χρήστες του παρόντος ιστότοπου δεν κοινοποιούνται και δεν πωλούνται σε τρίτους.

Φωτογραφία
Καθώς κάθε προϊόν είναι μοναδικό, υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε προϊόν ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας εγγυηθούμε ότι κάθε αντικείμενο , ελέγχεται προσεκτικά προκειμένου να τηρεί τις προσδοκίες των πελατών μας.